Συμμετοχή στην τελετή καθομολόγησης της 9ης Δεκεμβρίου 2015

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων των αποφοίτων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου (κτίριο «Κλεόβουλος» Δημοκρατίας 1, Ρόδος).

Σας υπενθυμίζουμε ότι για να ορκισθείτε, εκτός από τη φυσική σας παρουσία, απαιτείται και να έχετε ολοκληρώσει τις τυπικές σας υποχρεώσεις, δηλαδή:

 • Να έχετε εξετασθεί επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα που προβλέπει το Πρόγραμμα Σπουδών
 • Να έχετε παρουσιάσει τη διπλωματική σας εργασία και να έχετε βαθμολογηθεί επιτυχώς για την εκπόνησή της
 • Να έχετε καταθέσει ένα δερματόδετο αντίτυπο της διπλωματικής σας εργασίας και ένα CD/DVD με το κείμενό της και το αρχείο παρουσίασής της στη Γραμματεία του ΠΜΣ
 • Να έχετε καταθέσει ένα δερματόδετο αντίτυπο της διπλωματικής σας εργασίας στη βιβλιοθήκη της ΣΑΕ
 • Να έχετε υποβάλει ηλεκτρονικά την εργασία σας στη βάση της Γκρίζας Βιβλιογραφίας στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης της ΣΑΕ (http://portal.lib.aegean.gr/)
 • Να έχετε επιστρέψει όσα βιβλία έχετε δανεισθεί από τη βιβλιοθήκη της ΣΑΕ
 • Να έχετε επιστρέψει (όσοι έχετε εκδώσει) βιβλιάριο υγείας Πανεπιστημίου (μπορείτε να το παραδώσετε όταν προσέλθετε για την ορκωμοσία στη Γραμματεία του ΠΜΣ ή να συμπληρώσετε ΥΔ απώλειας/ μη έκδοσης).


Όσοι από εσάς έχετε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σας και επιθυμείτε να ορκισθείτε την παραπάνω ημερομηνία, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση (Αίτηση για συμμετοχή στην ορκωμοσία) και να την αποστείλετε σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του ΠΜΣ (rhodes_pms_nt@aegean.gr ) ή να την καταθέσετε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΠΜΣ (1ος όροφος του κτιρίου «Κλεόβουλος», δίπλα στο Αμφιθέατρο 1ου ορόφου) το αργότερο έως και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015.

Στην αίτηση για συμμετοχή στην τελετή καθομολόγησης παρακαλούμε να επισυνάπτετε

 1. Φωτοτυπία του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητάς σας
 2. Έντυπο ωφελούμενου του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 3. Βιβλιάριο υγείας πανεπιστημίου (στη Γραμματεία του ΠΜΣ κατά την άφιξή σας εφόσον έχετε εκδώσει) ή ΥΔ απώλειας/ μη έκδοσης
 4. Αίτηση για έκδοση του πτυχίου σε περγαμηνή και αντίγραφο απόδειξης (15 €) για την έκδοση (στη Γραμματεία του ΠΜΣ κατά την άφιξή σας εφόσον το επιθυμείτε)


Η έκδοση του πτυχίου σας και σε περγαμηνή είναι προαιρετική, και όποιος το επιθυμεί μπορεί να καταβάλει το αντίτιμο των 15 € στην οικονομική υπηρεσία της Σχολής (ισόγειο κτιρίου «7ης Μαρτίου») το πρωί της ημέρας της τελετής και να καταθέσει τότε την απόδειξη μαζί με αντίστοιχη αίτηση με τα στοιχεία του στη Γραμματεία του ΠΜΣ. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλώνει στην αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία ότι επιθυμεί την έκδοση του πτυχίου του σε περγαμηνή.

Προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα η τελετή, σας παραθέτουμε κάποια βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εκείνη την ημέρα

 • 10:00 – Προσέλευση στη Γραμματεία του ΠΜΣ (1ος όροφος του κτιρίου «Κλεόβουλος», δίπλα στο Αμφιθέατρο 1ου ορόφου) για κατάθεση όσων δικαιολογητικών υπολείπονται (αίτηση για έκδοση πτυχίου σε περγαμηνή, πληρωμή του αντιτίμου στην οικονομική υπηρεσία -κτίριο 7ης Μαρτίου- και κατάθεση της απόδειξης στη Γραμματεία του ΠΜΣ), υπογραφή του βιβλίου ορκωμοσιών και του κειμένου καθομολόγησης
 • 11:00 – Προσέλευση στο φουαγιέ της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων για παραλαβή της τηβέννου και του κειμένου της καθομολόγησης (ΠΡΟΣΟΧΗ: για την παραλαβή της τηβέννου θα πρέπει να καταθέσετε ταυτότητα ή αντίστοιχο αποδεικτικό)
 • Μετά τη λήξη της τελετής – Προσέλευση στο φουαγιέ της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων για παράδοση της τηβέννου και παραλαβή των ταυτοτήτων.


Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η τελετή καθομολόγησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης που δικαιούστε να λάβετε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση καθημερινά 10:00 – 14:00 στο τηλέφωνο 22410 99274 ή δια ζώσης στη Γραμματεία του ΠΜΣ και ηλεκτρονικά στο e-mail rhodes_pms_nt@aegean.gr.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και αναμένουμε να σας δούμε από κοντά στην τελετή καθομολόγησης.

Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ


Επιστολή για συμμετοχή στην τελετή
Αίτηση για συμμετοχή στην τελετή
Έντυπο ωφελούμενου του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
ΥΔ απώλειας/ μη έκδοσης βιβλιαρίου

Facebook
Scroll to Top