Συμμετοχή στην τελετή καθομολόγησης της 27ης Απριλίου 2017

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα πρωινή, θα πραγματοποιηθεί η τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων των αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου (κτίριο «Κλεόβουλος» Δημοκρατίας 1, Ρόδος).

Σας υπενθυμίζουμε ότι για να ορκισθείτε, εκτός από τη φυσική σας παρουσία, απαιτείται και να έχετε ολοκληρώσει τις τυπικές σας υποχρεώσεις, δηλαδή:

 • Να έχετε εξετασθεί επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα που προβλέπει το Πρόγραμμα Σπουδών
 • Να έχετε υποστηρίξει τη διπλωματική σας εργασία και να έχετε βαθμολογηθεί επιτυχώς για την εκπόνησή της
 • Να έχετε καταθέσει ένα δερματόδετο αντίτυπο της διπλωματικής σας εργασίας και ένα CD/DVD με το κείμενό της και το αρχείο παρουσίασής της στη Γραμματεία του ΠΜΣ
 • Να έχετε καταθέσει ένα δερματόδετο αντίτυπο της διπλωματικής σας εργασίας στη βιβλιοθήκη της ΣΑΕ
 • Να έχετε υποβάλει ηλεκτρονικά την εργασία σας στη βάση της Γκρίζας Βιβλιογραφίας στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης της ΣΑΕ
 • Να έχετε επιστρέψει όσα βιβλία έχετε δανεισθεί από τη βιβλιοθήκη της ΣΑΕ
 • Να έχετε επιστρέψει (όσοι έχετε εκδώσει) βιβλιάριο υγείας Πανεπιστημίου (μπορείτε να το παραδώσετε όταν προσέλθετε για την ορκωμοσία στη Γραμματεία του ΠΜΣ ή να συμπληρώσετε ΥΔ απώλειας/ μη έκδοσης)
 • Να έχετε τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς το Πρόγραμμα.

 

Όσοι από εσάς έχετε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σας και επιθυμείτε να ορκισθείτε την παραπάνω ημερομηνία, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση (Αίτηση για συμμετοχή στην ορκωμοσία) και να την αποστείλετε σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του ΠΜΣ (rhodes_pms_nt@aegean.gr ) ή να την καταθέσετε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΠΜΣ (1ος όροφος του κτιρίου «Κλεόβουλος», δίπλα στο Αμφιθέατρο 1ου ορόφου) το αργότερο έως και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Στην αίτηση για συμμετοχή στην τελετή καθομολόγησης παρακαλούμε να επισυνάπτετε

 1. Φωτοτυπία του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητάς σας
 2. Έντυπο ωφελούμενου του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 3. Βιβλιάριο υγείας πανεπιστημίου (στη Γραμματεία του ΠΜΣ κατά την άφιξή σας εφόσον έχετε εκδώσει) ή ΥΔ απώλειας/ μη έκδοσης
 4. Αίτηση για έκδοση του πτυχίου σε περγαμηνή
 5. Αντίγραφο απόδειξης (15€) για την έκδοση πτυχίου σε περγαμηνή (στη Γραμματεία του ΠΜΣ κατά την άφιξή σας εφόσον το επιθυμείτε)

 

Η έκδοση του πτυχίου σας και σε περγαμηνή είναι προαιρετική, και όποιος το επιθυμεί μπορεί να καταβάλει το αντίτιμο των 15 € στην οικονομική υπηρεσία της Σχολής (ισόγειο κτιρίου «7ης Μαρτίου») το πρωί της ημέρας της τελετής και να καταθέσει τότε την απόδειξη στη Γραμματεία του ΠΜΣ. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλώνει στην αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία ότι επιθυμεί την έκδοση του πτυχίου του σε περγαμηνή.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα πραγματοποίησης και την οργάνωση της τελετής θα λάβετε με επόμενο μήνυμα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η τελετή καθομολόγησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης που δικαιούστε να λάβετε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση καθημερινά 10:00 – 14:00 στο τηλέφωνο 22410 99274 ή δια ζώσης στη Γραμματεία του ΠΜΣ και ηλεκτρονικά στο e-mail rhodes_pms_nt@aegean.gr.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και αναμένουμε να σας δούμε από κοντά στην τελετή καθομολόγησης.

Σχετικά αρχεία:
Επιστολή για συμμετοχή στην τελετή
Αίτηση για συμμετοχή στην τελετή
Έντυπο ωφελούμενου του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
ΥΔ απώλειας/ μη έκδοσης βιβλιαρίου
Αίτηση έκδοσης πτυχίου και σε περγαμηνή

Facebook
Scroll to Top