Συμμετοχή στην τελετή ορκωμοσίας της 30ης Απριλίου 2015

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα πρωινή, θα πραγματοποιηθεί η τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου (Δημοκρατίας 1, Ρόδος).

Όσοι από εσάς έχετε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σας και επιθυμείτε να ορκιστείτε την παραπάνω ημερομηνία, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία και να την αποστείλετε σκαναρισμένη (και υπογεγραμμένη) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Π.Μ.Σ. (rhodes_pms_nt@aegean.gr) το αργότερο έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου 2015. 

Στην αίτηση για συμμετοχή στην ορκωμοσία παρακαλούμε να επισυνάπτετε σκαναρισμένα (και υπογεγραμμένα όπου χρειάζεται)

  1. Φωτοτυπία του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητάς σας,
  2. Έντυπο ωφελούμενου του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  3. Βιβλιάριο υγείας πανεπιστημίου ή ΥΔ απώλειας / μη έκδοσης (στη Γραμματεία του ΠΤΔΕ κατά την άφιξή σας εφόσον έχετε εκδώσει)
  4. Αντίγραφο απόδειξης (15 €), για την έκδοση του πτυχίου σε περγαμηνή (στη Γραμματεία του ΠΤΔΕ κατά την άφιξή σας εφόσον το επιθυμείτε)

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα έναρξης και τη διαδικασία της τελετής θα λάβετε με νέα ανακοίνωση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η τελετή καθομολόγησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης που δικαιούστε να λάβετε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση καθημερινά 10:00 – 14:00 στα τηλέφωνα 22410 99293, 99274 ή δια ζώσης στο Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση (κτίριο Κλεόβουλος, δίπλα στο Αμφιθέατρο 1ου ορόφου) και ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας του ΠΜΣ rhodes_pms_nt@aegean.gr.
 

Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ
 
Νεφέλη Βρατσάλη
 
Facebook
Scroll to Top